Welkom !

Vakantiehuis voor 8 personen te huur, gelegen in de Golden Lakes Village aan het Plate Taille meer (zie plan)

Met zijn twee verdiepingen biedt het huis 4 kamers, om zo 8 personen te kunnen verwelkomen. Privésauna met uitzicht naar buiten.

Twee kamers beschikken over een eigen badkamer, waarvan één op de gelijkvloerse verdieping is gelegen.

Hoewel de houtkachel volstaat voor de verwarming van deze lage-energiewoning, zijn extra radiatoren beschikbaar. Bovendien kan ook een warmtepomp gebruikt worden om de temperatuur te regelen, zowel in de zomer als in de winter. 


De Meren van Eau d'Heure zijn in de Belgische Ardennen gelegen, tussen de provincies Henegouwen en Namen.

De meren zijn de belangrijkste kunstmatige watervlakten in België.

Het domein kent een snelle ontwikkeling en maakt deel uit van de netwerk van de Europese Topbestemmingen (European Destinations of Excellence) (“EDEN”) (zie ook dit filmpje in het Engels: “The Lakes of Eau d’Heure”). Een regio om te ontdekken...

 

Het gebied strekt zich uit over een oppervlakte van 1 800 hectaren en bevat 5 meren (600 ha wateroppervlakte, 70 km waterlijn, 600 ha bos en 600 ha weide).

Verschillende routes laten u toe de natuurlijke schoonheid van deze streek, het aquatische milieu en het rijke culturele erfgoed te ontdekken.

Klik hier voor meer informatie over de regio van de meren van Eau d’Heure, te bezoeken steden en dorpen, activiteiten, wandelingen,…

Télécharger
The Lakes of Eau d'Heure
3 minutes video in het Engels
les-lacs-de-leau-dheure.mp4
Fichier Audio/Vidéo MP4 5.0 MB